Privātuma politika

SIA “Lielais Dzintars” privātuma atruna

Pārzinis personas datu apstrādei:
SIA “Lielais Dzintars”, Radio ielā 8, Liepājā, LV-3401, kontaktpersonas tālrunis + 371 634 24 555 un e-pasts info@lielaisdzintars.lv. Personas datu aizsardzības speciālista e-pasts: info@fpdd.lv.

Šī privātuma atruna paskaidro Jums SIA “Lielais Dzintars” personas datu aizsardzībā piemērojamos pamatprincipus, kurus organizācija piemēro veicot personas datu apstrādi.

Piekrišana filmēšanai un fotografēšanai

Koncertzālē publicitātes un mārketinga nolūkos tiek veikta fotografēšana un filmēšana.

Informējam, ka Jums ir tiesības iebilst pret savas fotogrāfijas izvietošanu šajā mājas lapā, nosūtot elektronisko vēstuli uz e-pasta adresi: info@lielaisdzintars.lv vai info@fpdd.lv un norādot saiti uz konkrēto fotogrāfiju, kā arī sniedzot par sevi informāciju, lai mēs Jūs varētu identificēt kā datu subjektu.

Piekrišana informatīvo paziņojumu saņemšanai

Reģistrējoties jaunumu saņemšanai e-pastā, Jūs piekrītat saņemt SIA “Lielais Dzintars” paziņojumus par koncertzālē plānotajiem notikumiem, aktualitātēm un īpašajiem piedāvājumiem, kas tiek nosūtīti pārdošanas veicināšanas un lojalitātes stiprināšanas nolūkos, kā arī sniegt vērtējumu par klientu apkalpošanas kvalitāti. Jums ir tiesības atsaukt savu piekrišanu, jebkurā mirklī nosūtot piekrišanas atsaukumu no reģistrētā e-pasta uz e-pastu info@lielaisdzintars.lv.

Mēs cienām un rūpējamies par Jūsu datiem. Jūsu sniegtā informācija netiks pārdota, apmainīta, pārsūtīta vai nodota jebkuram citam uzņēmumam. Personas datu (e-pasts) apstrādes nolūki ir pakalpojumu lietošanas veicināšana un izplatīšana; klientu aptauju veikšana; klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošana; atskaišu sagatavošana; uzskaite, plānošana un statistikas iegūšana. Personas datu saņēmēji: SIA “Lielais Dzintars” Klientu apkalpošanas daļa, Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļa.

Jūsu personas datus apstrādāsim līdz brīdim, kad Jūs lūgsiet dzēst vai iebildīsiet savu personas datu apstrādei. Jums ir tiesības piekļūt Jūsu personas datiem normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos, kā arī lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, iebilst pret to apstrādi un iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

Sīkdatņu lietošana tīmekļa vietnē

SIA “Lielais Dzintars” mājaslapā www.lielaisdzintars.lv tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā "cookies"). Sīkdatnes tiek izmantotas satura kvalitātes uzlabošanai, ērtākai lietošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām. Lietojot vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.

Kas ir sīkdatne?
Sīkdatne ir neliela teksta datne, kas tiek nosūtīta uz jūsu datoru vai mobilo iekārtu mājaslapas apmeklēšanās laikā. Sīkdatnes darbojas kā konkrētas mājaslapas atmiņa, ļaujot mājaslapai atcerēties jūsu datoru nākamajās apmeklējuma reizēs, tai skaitā, atcerēties jūsu norādītos iestatījumus. Sīkdatnes netiek izmantotas, lai jūs personiski identificētu.

Kā mēs sīkdatnes izmantojam?
Mājaslapā www.lielaisdzintars.lv tiek izmantotas sīkdatnes, lai:
  • saglabātu piekrišanas uzstādījumu paziņojumam, ka www.lielaisdzintars.lv mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes,
  • varētu veikt satura kvalitātes uzlabošanu un satura pielāgošanu lietotāju vajadzībām, ko apkopo un analizē mājaslapā izvietotā statistikas uzskaites programma "Google Analytics".

Sīkdatņu kontrolēšana un dzēšana
Jūs jebkurā mirklī varat atteikties no sīkdatņu lietošanas. Ja vēlaties, varat sīkdatnes kontrolēt vai dzēst. Lielāko daļu tīmekļa pārlūkprogrammu var iestatīt tā, lai tiktu bloķēta sīkdatņu saglabāšana ierīcē. Ņemiet vērā, ka tad jums atsevišķi iestatījumi būs jāpielāgo katru reizi, kad apmeklēsiet vietni, turklāt, iespējams, daži pakalpojumi un funkcijas vietnē nedarbosies.