Календарь


 

[IZPĀRDOTS] Restorāns TINTO aicina uz Francijas garšas ceļojumu

23. МАРТА 19.00



среда
2016


Restorāns Tinto,  Gout de France / Good France – Francijas kulinārijas svētku ietvaros, piedāvā lielisku iespēju izbaudīt Francijas garšas ceļojumu 23. marta vakarā koncertzālē Lielais Dzintars.

Vakarā gaitā Jums būs iespēja nobaudīt īpašo Good France degustācijas ēdienkarti, ko gatavos jaunais Tinto restorāna šefpavārs Liepājā – francūzis Mickael Cunillera.

Vakariņas papildinās saderīgu un īpašu Francijas vīnu izlase, par kuriem interesantus faktus Jums stāstīs Tinto vīnzinis Artūrs Bušs.

Pēc pirmās Goût de France / Good France akcijas, kuras idejas autori bija Francijas Ārlietu un starptautiskās attīstības ministrija un slavenais šefpavārs Alēns Dukass, lielajiem panākumiem 2015. gadā, nu varam runāt par ikgadēju notikumu, kas veltīts Francijas kulinārā mantojuma mūsdienīgumam un izcilībai. Centrālais akcijas notikums ir Francijas garšu ēdienkarte, ko visā pasaulē 21. martā pasniedz pasaules labākie restorāni.

Latvijā 12 restorāni piedāvās ēdienus, kas tapuši iedvesmojoties no franču virtuves dažādības un pamatvērtībām, vienlaikus paužot prieku kopīgi baudīt gardu, ar mīlestību gatavotu ēdienu.

Īpašā Tinto Francijas kulinārijas svētku ēdienkarte:
Uzkoda: Sarkanā kefale ar sparģeļiem, citrusu mērci un ķiploku biezeni
Pamatēdiens: Cūkgaļas fileja ar kalvadosā apdedzinātiem āboliem un kartupeļu gratinu
Starpēdiens: Francijas sieru izlase: Saint-Nectaire, Roquefort un Cantal
Deserts: Bumbieris pildīts ar vaniļas un sāļās karameles krēmu

Francijas garšas ceļojuma cena - 30EUR, kas iekļauj gan ēdienus, gan īpašo vīnu izlasi, gan arī stāstījumu.

Pasākums IZPĀRDOTS.

Garšas ceļojuma vieta un laiks:
Tinto restorāns koncertzāles “Lielais Dzintars” 7. Stāvā, 23.03.2016. plkst. 19:00

Francijas ēdienkarte restorānā Tinto ir pieejama no 18.03. - 27.03.2016.